Vi hjælper dig med produkt-, pris og lagerforespørgsler. Desuden hjælper vi dig hvis du har spørgsmål vedrørende service, retur- & ombytningsret og reklamation. Vi yder kundeservice til både private- som erhvervskunder.

Du er også meget velkommen til at skrive til os via formularen nedenfor, med din forespørgsel eller hvis du har særlige produktønsker.

Teknisk support
Hvis du oplever tekniske problemer med dit produkt anbefaler vi at du i første omgang kigger i den medfølgende vejledning inden du evt. kontakter producentens support direkte.

Du kan finde en leverandørliste med direkte kontaktoplysninger til deres Kundeservice & Teknisk support ved at klikke her (Link til en liste med leverandøre/producenter eller et google felt som åbner i en ny fane)

E-handel
Har du lavet en bestilling på vores hjemmeside så kan du se status og følge din ordre her på siden ved at logge ind på din profil og vælge “Mine ordrer”. Ønsker du tale med en af vores lydkonsulenter så hav venligst dit bestillingsnummer klar for en hurtigere betjening.

Kundeservice åbningstider

Alle hverdage 10.00 – 15.30
Telefon: +45 5058 5325
Mail: kundeservice@soundmaster.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.