SoundMaster er et stærkt alternativ til eksisterende udbydere indenfor lyd og elektronik. Med et skarpt fokus på flotte high-end produkter til konkurrencedygtige priser.

Hos SoundMaster går vi op i design og lækker lyd. Med omkring 100 produkter på hjemmesiden er alle produkter valgt med omhu ud fra kvalitet, design og pris. Med mere end 15 års erfaring fra branchen kan vi se at der mangler et sundt alternativ, der tilbyder forbrugerne høj fleksibilitet omkring betalingsmulighederne og andet end enten pris-tunge eller paplydsprodukter. Hos SoundMaster er vi tæt på vores kunder og er det nærmeste du kommer en fysisk onlinebutik.

Formålet med SoundMaster er skabe et lækkert online alternativ til de udenlandske koncerner på det danske marked og samtidig skabe grobund for en virksomhedsopsætning der har til formål at styrke online innovation indenfor uspecificerede brancheområder.

SoundMaster er en del af en organisationsstruktur, hvis formål er at skabe en stærk synergi mellem virksomheder i forskellige brancheområder som alle opererer online, inden for et specialiseret produktområde og på den måde skabe og styrke online innovation inden for uspecificerede brancheområder.

Hvert år går en del af SoundMasters overskud derfor til en udviklingsfond, der hjælper opstartsvirksomheder til en mere effektiv etableringsproces i form af både økonomisk-, faglig og teknisk støtte. På den måde får de gode ideer rum og mulighed for maksimal udnyttelse, hurtig iværksættelse og etablering på et givent marked.