Som Erhvervskunde får du altid professionel rådgivning når du handler med SoundMaster. Du kan opretter en gratis profil på soundmaster.dk og er herefter klar til at handle !

Soundmaster Erhvervskunder får adgang til et udvidet sortiment med et bredt udvalg fra håndplukkede leverandører fra både Danmark og udlandet.  Sortiment strækker sig bredt fra alt indenfor Servers, PC’er og sound til smartphone, tablets og projektorer mv.

Hvis du har specielle ønsker til produkter eller levering er du meget velkommen til at sende en forespørgsel via kontaktformularen når du er logget ind, eller give vores erhvervsafdeling et kald på +45 5058 5325.

Erhvervsleasing – en løsning uden bekymringer !
Ønsker du både forudsigelighed og maksimal fleksibilitet?

SoundMaster ErhvervsLeasing hjælper dig med at frigøre kapital, så du undgår at skulle investere et større engangsbeløb. Med nem håndtering og færre bekymringer får I et fuldstændigt overblik over virksomhedens udgifter med en lav månedlig ydelse. Det betyder også at I har minimal risiko ved f.eks. defekt eller skader på kritisk udstyr, som I skal bruge for at kunne servicere jeres kunder optimalt.

Fordele ved SoundMaster Erhvervsleasing
SoundMaster tilbyder erhvervsleasing fra et beløb på 10.000 DKK og opefter.

Hjælper med til at opretholde likviditeten
Giver planlægningssikkerhed
Gør større investeringer mulige på et tidligere tidspunkt
Giver fleksibilitet

Hjælper med til at opretholde likviditeten
Leasing er skånsom over for egenkapitalen og styrker kreditværdigheden bl.a. i forhold til egen bank. Så du har adgang til den mest moderne teknologi, samtidig med at du forbedrer din kreditværdighed og nøgletallene i dit regnskab og dermed din virksomheds rating.

Giver planlægningssikkerhed
I stedet for høje anskaffelsesomkostninger, der skal indhentes lidt efter lidt, ledsages dine regelmæssige leasingrater af det udbytte, der opnås, mens og i kraft af at du bruger udstyret. De konstante leasingrater er en udgiftspost i din virksomhedsplanlægning, der kan beregnes fast forud.

Gør større investeringer mulige på et tidligere tidspunkt
Små rater erstatter høje købspriser. For ofte kræver udviklingen af forretningen, at der skal anvendes ny teknik. Leasingaftalen gør, i kraft af de små månedsrater, at du netop kan investere i ny teknik, når du har brug for det. På denne måde forbliver du i førerfeltet.

Giver fleksibilitet
Med leasing har du mulighed for altid at råde over den nyeste teknologi. Hvis du derimod beslutter dig for at købe, er du låst fast i årevis. Hvis din virksomhed vokser, og du dermed har brug for mere teknisk udstyr, kan leasingaftalen indrettes derefter.